Wednesday, January 18, 2012

Golden Globe 2012: Elle Macpherson & Sofia Vergara

Tüm ünlülerin ışıltılarıyla etraftakilerin gözlerini kamaştırdığı anlar ... 2012 Golden Globe ödül töreni. Aslında bu başlık altında ve bu konuyla ilgili bir yazım olmayackatı fakat bir isim vardı ki onu görünce yazıp iletme isteğim geldi (:  Zaten çok beğendiğim güzel alımlı bulduğum, bu kıyafet ve saçıyla da tüm beğenimi üzerinde toplayan : ELLE MACPHERSON.


Her ne kadar göreceli olsa da bence güzelliğiyle zamana meydan okuyan isimlerden. Birçok ünlünün giymiş olduğu şık fakat kendilerine yakıştırmadıkları kıyafetlerin aksine benim törendeki yıldızım giydiği kıyafetle o kadar rahat ve kendinden emin görünüyor ki ,beğenimin artmasında ki bir sebepte budur açıkcası.Yaşına rağman giydiği kıyafeti çok şık bir şekilde taşıdığını düşünüyorum.Elbisesinin renginden ötürü seçmiş olduğu bileziklerin farklı renkde olması ayrı bir hava katmış, ayrıca saçını da bu şekilde yapmış olması özenli fakat doğal görünmesini sağlamış.


Beğendiğim başka isimlerde var dı tabikii ,Sofia Vergara'da vucut ölçülerine çok yakışan bir seçim yapmış bence.Charlize Theron ile ilgili yorumlarımı okuyacaksınız fakat önden giriş yapmış oluyorum ki (: boyun kısmını çok göze hitap eder şekilde bulmadım fakat Sofia Vergara'da dekolte daha az olduğundan boyun kısmında aksesuar olmaması rahatsızlık vermedi bana.Şık olduğu kadar asil bir havası da var bence Sofia'nın (; Saçı için Elle Macperson için düşündüklerimi düşünüyorum tabiiki yine (:


Charlize Theron güzelliğine hayran kaldığım bir isim. Hoş, şık bir görüntü içinde fakat eğer değerlendirme muhteşem güzelliği değil yapmış olduğu seçimse kıyafet kesinlikle seçilmesi gerekenler arasında  fakat boyun kısmı biraz boş geldi bana belki saçına kullanmış olduğu aksesuar yerine uzun olmayan boynunu saran bir kolye tercih etseydi gözüme daha farklı ve daha şık gelebilirdi.


 Diğer bazı isimlere bakacak olursak tabiki ödül töreninin adına yakışacak kıyafetler seçmişlerdir belki ama önemli olan kendine yakıştırmaksa çokda başarılı olmayan ünlülerinde varolduğu aşikar.
Sevgiyle (:
Fulya*

8 comments:

  1. I wish I could wear such an amazing dress at least once in my life <3

    XoXo
    Plami

    http://www.fashionthrill.com/

    ReplyDelete
  2. en güzel üç elbiseydi ...güzel seçimler...bloğunu yeni keşfettim ,takipdeyim...sevgiler

    ReplyDelete
  3. Great blog. I followed your blog on both GFC and Bloglovin. I hope that you like my blog and follow back on both.

    ReplyDelete
  4. first dress is amazing
    http://myvogue-malgorzata564.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. elbiseler gerçekten birbirinden şık ve güzeller :)

    http://sundaysmileblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Beautiful and very inspiring posts and blog! We share the same passion so let's follow each other!:)
    Please take a look at my blog and let me know if you wanna be fashion friends!

    ReplyDelete
  7. love the last dress!!

    ReplyDelete
  8. Beautiful post!!! nice blog!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete